Vilken helg!

Helgen avslutades på bästa sätt genom en felfri runda i laget som till slut räckte till en VINST i första omgången av div 1! SÅÅÅ ROLIGT! Alla tjejer i laget red så grymt bra och vi hade peppande lagledare, lagkamrater och team runt i kring oss, wow så roligt! 
 
Grålle hoppade väldigt bra. Jag tog bra beslut och vi fick till en bra runda. Banan var ganska tekniskt svår och det var lite spridda fel, men jag red utefter den plan jag hade lagt upp tillsammans med Helena och den höll hela vägen in i mål. Han stod emot lite på 5an, vet inte om han tittade på läktaren, men då var jag bara beslutsam över att han skulle över och han tog det helt rätt. Väldigt nöjd med rundan!
 
Det känns oerhört bra att vi är så stabila på 120 nu. Tre felfria rundor av tre möjliga, vilken stjärna Grålle är! Det känns helt rätt att hoppa 130 på nästa tävling i Enköping om två helger. 
 
Laget: Gabriella Ivedal, jag, Ninn Blomkvist och Karin Fromell. Lagledare: Helena Lundström
Helgens skörd :)
 Grålle med bästa mamma som ställt upp som hästskötare hela helgen. Hennes stöttning är ovärdelig!
 
Sune red jag runt salexen tillsammans med Rebecca idag. Pigg som jag vet inte vad, haha. Imorgon åker vi till ridhuset och trimmar lite. Sune tävlar på söndag i Eskilstuna, 90 och 100 :)
 
Nu väntar snart en kvällspromenad med Björne och sedan sova och ladda för en ny arbetsvecka. Vi hörs!
0 kommentarer publicerat i Tävlingar
Taggar: ERK, LiLe Häst, allsvenskan, div 1, framgång, lag, ridsport, tävling