Veckan hittills

I tisdags fick hästarna hoppa min favoritserie, ni vet bom - hinder - bom - hinder osv. Grålle gjorde det bra, han har ganska lätt för sig och gjorde det utan att behöva tänka till för mycket. Han var pigg på marken, fick jobba mycket med att få honom att lyssna och inte bara lulla runt i sin egna värld. Men han var fin!
Sune har tidigare fått både tänka och verkligen använda kroppen förut. Han har alltid velat springa lite för fort igenom, vilket gör att det blir svårt framförallt mot slutet av serien. Men i tisdags jobbade han igenom hela kroppen och hade styrkan att jobba igenom serien i en jämn galopp. Riktigt härlig känsla! Han har verkligen blivit mycket starkare :-)
Serien
 
Igår tömkörde jag bara Grålle. Passade på att åka iväg till Granngården och köpa en pall med spån. Skönt att köpa ordentligt få gånger istället för att hålla på och "dutta". Fick hjälp på Granngården att lasta pallen på släpet, men väl i stallet fick jag bära in alla 18 balar - styrketräning med andra ord!
Muskelknutten Grålle
 
Idag ska hästarna ridas ut, har inte riktigt bestämt mig vart än dock. Får klura på den tills i em! Men nu är det dags att fortsätta jobba :-)
Sötaste Sune, som vet exakt vad som gäller när boxdörren är på glänt
0 kommentarer publicerat i Min vardag
Taggar: LiLe Häst, inspiration, markarbete, safety system, trim, vardag, övningar