Sommartid

Det är så oerhört skönt med sommartid och ljusa kvällar. Dessutom har det varit två jättefina dagar med både sol och värme. I söndags var jag ute i stort sett hela dagen, red hästarna, fixade i stallet, tvättade bilen, pillade i trädgården och fikade ute med grannarna. Riktigt mysigt!
 
Idag fick Grålle galoppera vid ån och Sune trimmades lite på ridbanan. Grålle var väldigt stark, men Sune kändes riktigt fin. De båda känns fina och verkar vara i bra form. Den 8-9 april är det dags för tävlingar igen. Jag hoppas kunna åka och träna på torsdag, ska stämma av lite med Helena först bara. Riktigt laddad för säsongen som ligger framför oss.
 
Examenshögtiden i lördags var riktigt bra! Det var en trevlig tillställning, jag träffade studiekamrater men även personer jag gått lågstadiet med. Vi som tagit examen fick ett glasäpple som gåva, det står nu fint i ett skåp och påminner om en slitsam men intressant tid. Under min tid som student pluggade jag 100%, jobbade 100% hade två tävlingshästar i full kondition och skötte allt själv kring stall med tre hästar. Det var slitsamt, men jag lyckades! Tack till alla er som stöttade mig!
 
0 kommentarer publicerat i Min vardag
Taggar: LiLe Häst, framgång, häst, inspiration, vardag