Samarbete: TK Equestrian Photo

Som många av er kanske redan förstått har jag ett samarbete med TK Equestrian Photo! Detta samarbete är extra roligt och speciellt för mig eftersom det är min bästa vän Tessan som startat och driver TK Equestrian Photo. 
 
 
Jag har känt Tessan i många år nu, vi träffades genom hästarna och blev väldigt nära vänner under gymnasiet när jag gick i samma klass som hennes pojkvän och på så vis även lärde känna Tessan som umgicks mycket med oss. Eftersom vi hade den gemensamma nämnaren hästar så blev vi snabbt vänner och under åren har vänskapen bara växt starkare och starkare. 
 
Under en period hade Tessan även sin häst i mitt stall och vi hade många roliga stunder tillsammans. Hon var en av de viktigaste stöttepelarna under Grålles rehabperiod, eftersom hon ofta var i stallet och pushade och peppade oss. Så tacksam över hennes stöd under åren!
Jag är så stolt över Tessan, hennes bilder och hennes förmåga att alltid leverera! Det är med glädje och stolthet jag och mamma har kläder med hennes logga samt får ha med henne som sällskap/hästskötare/fotograf under årets tävlingar. Ni kan vänta er många fina bilder här på bloggen även framöver!
 
Camir S
My Delight
Birdie Path
 
 
 
 Besök hennes blogg: tkphoto.se
Samt följ henne på FaceBook/Instagram: TK Equestrian Photo
0 kommentarer publicerat i Samarbeten
Taggar: LiLe Häst, Samarbete, TK Equestrian Photo, TK Photo, motivation