Måndag, ny vecka och nya tag

Gårdagen spenderades först i stallet, släppte ut hästarna, fixade alla stallsysslor och red hästarna. Red ut båda, som var pigg och glada. Åkte därefter upp till Åkerby och tittade/hjälpte till på tävlingarna. Får man inte vara med och tävla själv får man vara social och behjälplig istället :-) Mycket fina ritter, och min träningskompis lyckades hoppa hem en 4e plats i 120 vilket var oerhört starkt jobbat! Så roligt!
Åkte hem lagom till att hästarna skulle tas in och avslutade sedan med smörgåstårta hos grannen, en väldigt bra söndag :-)
 
Idag har båda hästarna joggats på grusvägarna. Det har regnat hela dagen så de var mjuka och härliga. Grabbarna var pigga, Grålle fick jag försöka lugna stup i kvarten eftersom han gärna ville springa lite för fort. Sune jobbade avslappnat i en låg form, jättefin! Jag är så glad att jag har så fina hästar att jobba med varje dag, oavsett om det handlar om att trimma på banan eller bara jogga på grusvägar. 
 
Imorgon ska jag bygga upp lite markarbetsövningar på ridbanan och trimma hästarna. Nu ska jag äta upp min middag och sedan fixa i ordning inför morgondagen. Sedan väntar sängen, upp 05:10 precis som vanligt! Vi hörs!