Dålig uppladdning, men tur i oturen

Som rubriken säger så går uppladdningen inte riktigt som planerat inför helgen, i alla fall inte för min del. Jag och Sune gick omkull igår när vi red ut, och min fot hamnade under honom. Sune är helt OK efter incidenten, men min fot är öm. Den är svullen på vissa ställen, men jag kan gå vilket är huvudsaken. Inget verkar vara brutet utan verkar mest vara mjukdelsskador. Så mitt i oturen hade vi en hel del gnutta tur, det där hade kunnat gå så mycket värre. Men vi båda är på benen vilket är det viktiga. 
 
Jag åkte med Sune till Helena idag, dels för att få rida på bra underlag och känna ordentligt på Sune men för att se att foten pallade belastningen som blir vid hoppning. Sune var jätteduktig och foten höll, toppen! Hade den hårt lindad vilket den kommer vara under helgen också, måste bara se till att få ner foten i stöveln ;-)
Man kände dock att Sune vilat en vecka, han var väldigt pigg och inte riktigt i ramen - MEN han var inte alls lika tittig som innan och hoppade alla hinder på första försöket. GULDSTJÄRNA! Hoppade trippelbarr för första gången någonsin gjorde han också!
 
Grålle är redo för helgen. Igår tömkörde jag honom i lång och låg form, idag fick han endast gå i hagen och vila upp sig lite inför helgen. Han går en 120 varje dag, men huvudfokus på söndagen som är lagtävling. Riktigt laddad, ska bli så kul att få tävla igen!
0 kommentarer publicerat i Träningar
Taggar: LiLe Häst, allsvenskan, hoppträning, kämpa, lag, träning