Bra helg!

Igår åkte jag till ridhus med Grålle. Trimmade honom på backen med fokus på lösgjörande. Flyttade mycket för skänkeln och fick aktivitet i bakbenen. Riktigt fin! Sune joggades på grusvägarna.
 
Idag var jag och tävlade Sune i Eskilstuna, 0.90m och 1.00m. Han var väldigt duktig, dock både pigg och stark. Han har verkligen fått självförtroende vilket gör att det är ett helt annat go i honom inne på banan. I 0.90m var han felfri, i 1.00m fick vi två nedslag. Han var väldigt lugn och lyhörd de första 5 hinderna, sen blev han för stark och ville göra sitt eget race. Tror jag måste ha ett lite skarpare bett så jag rår på honom. Hade honom i bra balans innan kombinationen innan han bestämmer sig för att ta bettet och öka.... Han har fått bra självförtroende iaf ;-) Att han får nedslaget på 6an är för han blir stark innan och jag tappar ytterbogen. Får ta det på ryttarkontot helt enkelt. Ingen dålig runda alls, han hoppade alla titthinder utan problem, nu ska vi bara få koll på bromsen :-)
 
0.90m

1.00m
 
Tack till mamma, som jobbade i natt och åkte direkt till tävlingen för att hjälpa mig, för att sedan åka hem och sova för att jobba en natt till. Vilken powerwoman! Och tack till Anna som så snällt lånade ut sin magplatta eftersom jag lyckats glömma min på hemmaplan!
 
Grålle fick jogga på grusvägarna idag, pigg och glad! Imorgon vilar Sune och Grålle ska tömköras. Sedan börjar vi ladda inför tävlingarna på hemmaplan nästa helg där Sune debuterar 1.10 och Grålle går sin första 1.30 på flera år. SPÄNNANDE!