7a i 120

Grålle kändes ännu bättre idag. Han var inte alls lika stark och jag kunde rida mer för benen. Han hoppade lätt och klarade alla svårigheter utan problem. I omhoppningen hann jag inte med alla svängar jag tänkt, utan använde galoppen istället. Han har en väldigt vägvinnande galopp, och jag kunde lätt ta bort ett galoppsprång på sista linjen. Vi var dubbelnolla och kom på en 7e plats av 91 startande! Jättekul och en jättebra runda, känns hoppfullt inför imorgon!
 
 
Sune joggade jag på grusvägarna idag. Väldigt pigg och tittig, men nyttigt för honom att få ge sig ut på nya turer där det finns mycket att titta på. Hästarna är inne för kvällen, Grålle är lindad med back on track, och har även back on track-täcke och hals. Allt för att han ska vara fit for fight imorgon! Sune har sina snabbandage fram precis som vanligt efter att han gått på något hårdare underlag än vanligt, gäller att tänka lite förebyggande eftersom han har överben på båda fram.  
 
Ikväll väntar en lugn kväll hemma, ska fixa lite mat och ladda inför imorgon. Ska passa på att sova tidigt när den möjligheten faktiskt finns :-) Vi hörs imorgon, och håll gärna tummarna för ERK's lag!
 
Vill även gratulera mina klubbkompisar som presterat fina resultat i Hamre idag! Go ERK!
0 kommentarer publicerat i Tävlingar
Taggar: ERK, LiLe Häst, framgång, hoppning, häst, tävling