Felfria hästar

Båda hästarna var felfria i sin start på klubbtävlingen idag!
 
Grålle var pigg, men lyssnade väldigt bra. Fick en bra känsla i ridningen och han hoppade lätt som vanligt. Det var första gången jag hoppade bana med bettet, vilket var en väldigt positiv upplevelse. Jag behövde inte kämpa lika mycket utan jag kunde använda mindre hjälper men Grålle lyssnade bra ändå. Väldigt nöjd med både ridningen och sprången!
 
Sune var betydligt mer spänd än tidigare, eftersom det var mer titthinder idag. Det var allt från grindar till plank till vattenmatta. Men han hoppade allt med en positiv inställning, men att det blev några kråkhopp. Men det viktigaste är att han vet att det bara finns en väg och det är mellan hinderstöden. Jag är så glad att han även tog mina signaler på rätt sätt och hoppade fast han tyckte det var läsktigt. På det viset var det framsteg och jag tycker Sune gjorde det bra. Bara mer rutin som behövs :-)
 
Väldigt nöjd med mina grabbar! Imorgon väntar en lugnare uteritt innan vi sedan fortsätta träna vidare mot utmaningarna som kommer längre fram.
0 kommentarer publicerat i Tävlingar
Taggar: ERK, LiLe Häst, framgång, hoppning, häst, tävling