Träningstorsdag

Idag var det träning hos Helena som gällde med både Sune och Grålle. Som vanligt skötte dem sig bra!
 
Sune var först ut. Jag märkte redan i hagen att han inte var helt med på banan då han inte självmant kom utan skulle leka svårfångad... Han var lite spänd i hoppningen idag och tyckte hinderna var läskiga. Hade ett nytt bett, lite skarpare än ett vanligt tredelat, och det var ovant för oss båda. Vi fick jobba lite med hans huvud idag, hitta alternativa vägar för att han skulle vilja vara med. Det gick bra! Han hoppade både serien och alla de andra hinderna. Han har varit så himla klockren de senaste gångerna att man glömt bort att han kan vara såhär. Men det är nyttigt att bli lite påmind och få ta i tur med det. Vi kommer igenom det och stärks av arbetet. 
 
Grålle var fin idag! Hoppade över alla hinder ganska lätt. Mycket detaljer vi måste jobba på dock. Dels måste jag våga lita mer på mig och det jag gör, faktiskt övertyga mig själv om att jag vet att det jag gör är rätt och våga lita på mina beslut hela vägen in i mål. Vi fick till det bra på slutet så det kändes väldigt bra. 
 
Imorgon har hästarna välförtjänt vilodag. Allt i stallet ska fixas innan jobbet för imorgon kväll väntar teambuilding och middag med kollegorna. Blir säkert en trevlig kväll, men nu väntar sängen. Vi hörs!
0 kommentarer publicerat i Träningar
Taggar: LiLe Häst, bommar, hinder, hoppning, hoppträning, motivation, serier, travhoppning, träning