Träning

Hästarna skötte sig bra på träningen igår. Att ha trimmat under veckan hade gett resultat och framförallt Sune var fantastiskt fin på marken. 
 
Sune hoppade bra och var inte lika spänd som förra veckan. Dock har jag svårt att få till ridningen optimalt på det bett som jag har just nu. Jag måste vara så oerhört känslig och det blir stundtals svårt när Sune tittar och tror att hinderna ska äta upp honom. Men den sista rundan var verkligen superbra! Till helgen blir det dock att betsla tillbaka till det tredelade bettet med fasta ringar, sedan får vi fortsätta leta efter ett bett som funkar bra på honom. 
 
Grålle var fin och hoppade bra precis som vanligt. Dock måste jag påminna mig själv att vara ännu mer känslig och sätta tillbaka honom mer succesivt. Han blir lätt ganska stark efter hinderna och då blir jag stark tillbaka, men att jag måste börja använda benen mer när jag sätter tillbaka för att få bakbenen på plats. Egentligen är det inte galoppen i sig som är problemet, utan att jag ska ha bakbenen på plats och kunna använda galoppen på ett bättre sätt. Bara att fortsätta träna!
 
 
Idag väntar en vilodag för grabbarna, men allting ska fixas inför helgens tävlingar. Vi hörs senare!
0 kommentarer publicerat i Träningar
Taggar: LiLe Häst, hoppning, hoppträning, hästar, träning, övningar