Sune duktig i Södertälje

Sune har skött sig exemplariskt i Södertälje idag! Vi åkte redan vid 05:45 och han traskade glatt på transporten förväntansfull på vad som väntade.
 
I första klassen (90cm) var han väldigt avspänd och fin, hoppade "rätt" och hade bra bjudning på banan. Sista hindret var ett räcke med två runda vattenmattor under. De tittade han till på. Men hoppade andra gången jag red på. När jag tänker efter borde jag nog ridit lite mer beslutsamt, men alltid lätt att vara efterklok. Viktigaste att han hoppade andra gången!
 
I 1.00m var han verkligen taggad! Hoppade runda fina språng och låg på lagom mycket. På en linje med 6 språng tror jag att jag blev lite för stark i skänkeln och störde i språnget, så det petade han. Han kom lite nära in i kombinationen och rev även insprånget, men i övrigt hoppade han så bra. Hoppade även vattenmattan på första försöket! 
 
 
Tyvärr blev det inga filmer då jag åkte själv på tävlingen, mamma blev sjuk igår kväll och fick stanna hem. Jag är överlag supernöjd med Sune. Han har varit så oerhört lätt att ha med sig, även nu när jag åkte själv. Han har gjort fina rundor och hoppat fina språng. Detta kommer bli bra med lite mer rutin! Nu ska han vila en vecka för att smälta alla de framsteg som vi gjort de senaste månaderna!
 
Grålle fick skritta i skogen idag. Fick sällskap av Rebecca och vi var ute i drygt 40 minuter, bra för Grålle att lära sig lyfta på fötterna! Imorgon ska vi hem och trimma.
 
Men nu väntar kvällspromenad med Björne och sedan ska vi sova tidigt. Vi hörs i veckan!