Återigen söndag

Helgen har sprungit iväg i vanlig ordning, men jag har hunnit med lite av varje. Igår var jag och mamma till Barkaby för att köpa lite kläder som ska broderas, hittade både tröja, väst och pannband! Kul!
 
Idag åkte jag till ridhuset med båda grabbarna. Grålle fick börja, han hade lite protester i början men efter ett tag släppte han till och använde bakbenen korrekt. Superbra känsla och en nöjd häst! Sune trimmades på det nya bettet idag igen, är inte helt nöjd med det. Ska testa hoppa på det en gång till så får vi se om jag försöker hitta något annat eller inte. Även han släppte till efter ett tag, gäller bara att ta tålamod. Är nöjd med de båda!
 
Hästarna fick komma in för några timmar sedan, täckesbyten, skydd av och lindor på var det som gällde. Just nu sitter jag och pluggar. Kände att det var dags för lite kompetensutveckling, så nu är målet att göra självstudier för att certifiera mig inom ITIL Foundation innan sista mars. En tuff utmaning men då det skulle leda till dels en bonus men även nya kunskaper så är jag taggad! 
 
Nästa helg är det tävlingar som gäller. Grålle startar en 120 i Lurbo på lördag och Sune går seriefinal på söndagen (måste rida 85). Riktigt laddad för tävlingssäsongen som drar igång på riktigt nu!
 
Bilder från förra helgen! Fotograf: TK Equestrian Photo
 
0 kommentarer publicerat i Min vardag
Taggar: ERK, LiLe Häst, hoppning, hästar, motivation, ridhus, träning