Bloggtorka

Har haft lite bloggtorka några dagar nu. Har ju bara en häst igång så det är väldigt lugnt.. Har inte haft möjlighet att åka till Tina o rida Spindel o Spex då dels jag har varit borta, men sedan har mamma o pappa även varit lite borta. Men nästa vecka ska jag förhoppningsvis åka dit igen.
Nu lite uppdatering kring hästarna!

Ruh: Har vilat snart 1 vecka och har blivit lugnare. Förhoppningsvis har han mognat lite tills han ska igång igen, då blir han oftast mycket lättare att jobba med :)

Birdie: Vilar också nu lite oplanerat. Men Lena kommer och kollar henne på måndag. Det är för henne väldigt snabbt som hon kunde komma, i höstas när vi skulle kolla upp hästarna i förebyggande syfte fick vi vänta i över en månad på att hon kunde komma. Ska bli skönt att få svar!

Grålle: Är den enda som går nu, men han är så fantastiskt fin!! Var och tränade för Tina för en stund sedan och han var så klockren. Han har verkligen mognat under vilan och var på topp idag. Tina sa att om vi matchar honom rätt i lagom tempo kommer han utan tvekan gå svår hoppning (150). Världens bästa lilla Grå!!


I eftermiddag ska vi åka till Sala och hämta ett verktyg som vi verkligen kommer ha användning här på gården, och ffa i vinter. Vad kan det vara!?